DWDD, online kijken. Helaas.

Mijn kinderen willen alleen DVD’s of via Youtube films kijken. TV-kijken vinden ze niet leuk, want dan kunnen ze niet zelf bepalen wat ze kijken.

De discussie in DWDD

Gisteren puilde mijn twitter-timeline uit van de reacties op DWDD. De tweets gingen voornamelijk over een discussie tussen oa Rutger Castricum en Felix Rottenberg. De ene helft vond dat Rutger aan het winnen was, de andere hield het op Felix.

De publieke zenders worden nauwelijks online gestreamd en toch wilde ik graag meekijken. Zonder TV wordt het dan moeilijk. Mijn hoop was gevestigd op Uitzendinggemist direct na de reguliere uitzending. Ook dat was hopeloos aangezien de uitzending pas na de late herhaling online zou worden gezet.

Jeremy Lin

Vorige week was er ook zo’n geintje. In DWDD was er een item over Jeremy Lin die bij de @Warriors heeft gespeeld. Hier kreeg ik via mijn twitter-timeline door dat er aandacht was voor basketbal in DWDD. Ik was te laat om het te volgen en helaas was het terugkijken van uitzendinggemist niet mogelijk vanwege licentierechten. Welke rechten of welke inbreuk er eventueel zou worden gemaakt is me nu nog steeds niet duidelijk.

Mijn kinderen weigeren TV te kijken, omdat ze dan niet zelf kunnen kiezen wat ze kijken. Ik snap ze heel goed.

Leave a Reply

Skip to content
%d bloggers like this: