Reclamereview: gratis Bosch Ruitenwisser bij Carglass en Bosch

Doelstelling:

Communiceren dat Carglass in April bij een ruitreparatie ruitenwissers van Bosch cadeau geeft.

Uitwerking

Carglass benadrukt het belang van veilig rijden. Dit begint met goed zicht. Natuurlijk moet de voorruit van de auto dan in topconditie zijn, bij regen heb je ruitenwissers nodig om dit goede zicht te behouden.

Achterliggende gedachte

De combinatie voorruit en ruitenwisser is logisch. Carglass en Bosch zijn allebei a-merken en gaan een merkalliantie aan. Dit heeft het meeste effect als beide partijen hiervan beter worden. De Duitse associaties van Bosch, degelijkheid, betrouwbaar en kwaliteit worden overgebracht op Carglass.
De prijs van de ruitenwissers wordt genoemd en bedraagt €60 euro, waarmee wordt gezegd dat goede ruitenwissers niet goedkoop zijn. Ook wordt aangegeven dat deze ruitenwissers de beste uit de test van de ANWB zijn. De enige voorwaarde voor dit cadeau is een ruitreparatie of ruitvervanging.

Carglass zet zich hiermee op de kaart als ruitspecialist en Bosch wordt op de kaart gezet als leverancier van de beste ruitenwissers. En passant wordt ook deskundigheid van de ANWB genoemd om de kwaliteit van Bosch ruitenwissers te benadrukken.

Carglass is de leidende partij, Bosch heeft een uitstekend afzetkanaal via Carglass.
En dat nou niet iedereen in April naar een ruitreparatie of -vervanging nodig heeft, maakt eigenlijk niet uit. De actie kan namelijk makkelijk worden verlengd en de positionering als ruit- en ruitenwisserspecialist is succesvol.

Leave a Reply

Best Wordpress Popup Plugin
Skip to content
%d