Katten uit je tuin verjagen.

De katten hebben mijn tuin ontdekt. Ze lopen er doorheen om een paar meter af te snijden (lui), gaan liggen op het zand (lekker warm), en er is er eentje die de tuin verwart met een WC.

De manieren om katten uit je tuin te jagen

Daar moet natuurlijk een eind aan komen. Er zijn verschillende manieren om katten uit je tuin te houden. Plastic vorken, een groot waterpistool, een sproeier. Er zijn allerlei handige tips te vinden, hier, hier, hier en hier. De planten waar katten niet tegenkunnen zijn beschreven.

Wat helpt?

Kortom, katten durven veel en vinden zichzelf heel wat maar worden ineens watjes als ze citroen- en sinaasappelschillen tegenkomen, gemalen koffie vinden op hun favoriete plek, azijn of mottenballen ruiken en als ze heel culinair door een lucht van knoflook en peper moeten. Ik zal eens wat van die middeltjes gaan proberen. Alhoewel, er is nog een manier.

De betere oplossing

Craig Turner automatiseerde de sproeier. De Cat-apult werd het niet. Voordat hij begon keek hij eerst welke katten er eigenlijk rondstruinde in zijn tuin, hiervan maakte hij de cat-alogue. Hieronder staat het ontwerp en daarondereen videoverslag van zijn bevindingen.

Het ontwerp om katten uit je tuin te jagen.

Leave a Reply

Skip to content
%d bloggers like this: