Songpop, de nieuwe hype

SongpopNa Wordfeud, DrawSomething en Rumble is er nu een nieuwe hype Songpop.

In Songpop moet je je tegenstander te snel af zijn met het raden van welk popsong je hoort. Er zijn verschillende categorieën , van modern rap tot classic rock, en van indie rock tot 90’s alternative.

Je start een spel. Hoort een fragment, kies uit de vier opties de artiest of de titel van de song en krijgt punten voor elk goed geraden nummer. Hoe sneller hoe meer punten en hoe langer de reeks goed geraden nummers, hoe hoger de score.

Muziek aanschaffen

Het slimme van het spel is dat je na iedere ronde de mogelijkheid krijgt om de muziek aan te schaffen via iTunes of Amazon MP3. Hiermee is het dus ook een ideaal kanaal voor artiesten om hun muziek te promoten.

Het is beschikbaar voor iphone, ipad, android en online als facebook-app.

Chat

Het enige wat ontbreekt is de chatfunctie. De ander aangeven dat je echt meer weet, moet je via een ander kanaal doen. Het is voor nu in ieder geval een heerlijk tijdverdrijf.

 

Leave a Reply

Best Wordpress Popup Plugin
Skip to content
%d