Een nieuw verkeersbord

Verkeersregelaars zijn mannen en vrouwen die meestal gekleed zijn in fluorescerende gele en oranje pakken of op zijn minst een hesje van die stof dragen. Zij zorgen voor een goede verkeersdoorstroming.

Elke groep zijn eigen bord

Elke groep verkeersdeelnemers heeft minimaal een eigen verkeerVerkeersbordensbord. Zo zijn er de overstekende scholieren, de wandelaars, auto’s, trekkers, fietsers en ook een vliegtuig staat wel eens op een bord. Dan zijn er nog de zebraoverstekers, de rolstoelers, de vrachtwagens, de voetballende kinderen, koeien en de ruiters, de tram en trein. Zelfs de sneeuwvlok heeft een eigen bord net als de brommers en motoren, en de aandewegwerkers.

 

Nieuw verkeersbord

Vandaag zag ik een nieuw bord. Eentje voor de verkeersregelaars. Fijn dat zij nu ook een bord hebben. Dus als je dit bord ziet, weet je dat de kans groot is dat je een verkeersregelaar tegenkomt. Mooi toch?

Het verkeersbord voor verkeersregelaars

Leave a Reply

Skip to content