Vlemmix en publiciteit. PvdT-poster in stijl van de Mediamarkt

De verkiezingsposter van de Partij voor de Toekomst valt op. De Mediamarkt is er niet blij mee en dreigt met een rechtszaak. (aldus Vlemmix). En dat levert precies de publiciteit op die de PvdT nodig heeft. Vlemmix roept op de posters te vernietigen, want een rechtszaak gaat hij toch niet winnen.

Meeliften
Met dank aan de Mediamarkt (als ze inderdaad een rechtszaak ervan willen maken) genereert de minister van feest een hoop aandacht. Slimme man, die Vlemmix. Een duivels dilemma voor de Mediamarkt, want niet reageren betekent dat de reclamestijl wordt misbruikt, wel reageren leidt tot publiciteit die niet gewenst is. En dan zou het ook nog kunnen zijn dat Vlemmix zelf het bericht de wereld in heeft geholpen dat hij de posters moet verwijderen.

Wat zou Mediamarkt kunnen doen?
De Mediamarkt zou er goed aan doen het te negeren of een ad hoc actie te bedenken:
-Lever de poster in en krijg korting op een tablet
-Gebruik Vlemmix als schreeuwvoiceover in de reclame als tegenprestatie

Zie hieronder de poster:

image
Verkiezingsposter PvdT in Mediamarktstijl

Leave a Reply

Skip to content