Ook Nokia mengt zich in de kaarten-app-oorlog. #iLost

De kaarten-app van Apple staat op dit moment nog in de kinderschoenen. Volgens Apple wordt de app de komende tijd alleen maar beter en wordt de kaartendata gepusht.

Gisteren blogde ik over de #iLost-advertentie van Samsung waarmee de #iLost-campagne startte. Concurrent Nokia doet nu ook mee en vergelijkt de Lumia 920, met de Galaxy S3 en de iPhone 5.

De tweestrijd doorbroken?
Gezien de tweestrijd van Apple en Samsung van de afgelopen jaren in de smartphonemarkt is dit een slimme zet. Nokia laat zien dat ze meespelen. Ooit had ik een Nokia, een 3210. Wat mijn volgende telefoon gaat worden? Geen idee, aangezien ik de kaarten-app nauwelijks gebruik, zal ik daar mijn oordeel niet op baseren.

De Nokia-infographic
Hieronder staat de infographic van Nokia, oordeel zelf wie er als beste uit de bus komt.

Infographic van Nokia, vergelijking tussen iPhone 5, Galaxy S3 en Lumia 920

Leave a Reply

Skip to content