Een Mac met een opwindsleuteltje

Mac met een ouderwets opwindsleuteltje. Een USB-stick weliswaar. Dat ziet er even raar uit. Kan deze Mac worden opgeladen door het opwindsleuteltje te draaien? Dat zou mooi zijn.

Ik kan me nog een speelgoedauto herinneren, opwinden tot die niet verder kon en dan loslaten. Op een topsnelheid vloog die auto dan door de kamer. Dat was een klein autootje, zonder scherm, zonder toetsen, zonder allemaal elektronica die in de Mac wel zit. Er werd een veer gespannen en bij het ontspannen werd er een kracht overgebracht op de wielen.  De kans dat je met deze sleutel de Mac kan voorzien van stroom is klein. Het is wel een interessant idee. De opwindlaptop, dan hoef je niet meer te zoeken naar een stopcontact als je accu onverhoopt leeg is.

Wat dan wel?

Wat is het dan wel? Klik hieronder op het plaatje om te zien wat het is. Of wellicht hoef je er niet eens op te klikken en zie je het nu al.

Het opwindsleuteltje dat toch een USB-stick bleek te zijn.

Bron

Leave a Reply

Skip to content
%d bloggers like this: