De verkeersbordenwasser

Verkeersbordenwasser

De verkeersborden in de gemeente Hilversum zijn schoon. En vandaag zag ik wie daarvoor verantwoordelijk is: de verkeersbordenwasser.

Met een emmer water en een bezem met lange steel kwam hij aanlopen. Het bord aan de overkant was eerst aan de beurt. De voor- en achterkant werden grondig gereinigd. Een voorbijganger complimenteerde de verkeersbordenwasser. Hij zei: “Het is gewoon mijn werk.”

verkeersbordenwasser

Scheve verkeersborden

Voor mijn huis staat een verkeerspaal met drie borden. Iemand of iets heeft die paal in een onnatuurlijke hoek gezet. Het valt op dat de verkeerspaal, gezien de eenrichtingsweg, de verkeerde kant op buigt. Misschien is er wel een vogel tegenaan gevlogen of was het de wind.

Niet alle verkeersborden

De verkeersbordenwasser kon hier meters maken. Drie borden in een haal schoon. En ze shinen. Het bord aan de overkant bij een parkeerplaats die van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 18.00 uur laad- en losplaats is hoort niet bij het territorium van deze verkeersbordenwasser. Het onderbord heeft nog steeds een groene toevoeging. Er is een verschil tussen verkeersborden voor het rijdend verkeer en de parkeerplaatsverkeersborden.

De verkeersborden voor het rijdend verkeer zijn weer schoon. En nu hebben we zelfs gezien wie hiervoor zorgt.

Leave a Reply

Skip to content
%d bloggers like this: