De Nachtwacht tot leven gebracht.

Nachtwacht, De compagnie van kapitein Frans Banning Cocq en luitenant Willem van Ruytenburgh maakt zich gereed om uit te marcheren. ING en het Rijksmuseum.13 april gaat het Rijksmuseum open en komen Het melkmeisje, Jan Steen, De Nachtwacht en alle andere helden weer terug. Dit is wat er gebeurt als ze plotseling opduiken in een nietsvermoedend winkelcentrum. En omdat we de helden zo lang hebben moeten missen maakt hoofdsponsor ING het mogelijk dat de toegang tot het museum die dag van 12:00 tot 00:00 gratis is. 

De Nachtwacht tot leven gebracht

Trivia

En om iedereen te helpen een volgende keer wel te winnen met Triviant, de Nachtwacht heet eigenlijk:

De compagnie van kapitein Frans Banning Cocq en luitenant Willem van Ruytenburgh maakt zich gereed om uit te marcheren.

Leave a Reply

Best Wordpress Popup Plugin
Skip to content
%d