Misleidt Jumbo?

Jumbo appelsap 100 procent uit puur concentraat verpakkingSap is er in verschillende soorten. Het is versgeperst, 100% puur sap of sap uit concentraat. Als sap versgeperst is, is het geperst en gebotteld of in een glas geschonken.

100% puur sap is ook vers geperst en eventueel gepasteuriseerd. Verder is het niet bewerkt. Bij sap uit concentraat is eerst het fruit geperst, vervolgens is het water eruit gehaald. Het concentraat kan dan makkelijk worden vervoerd en in het land van verkoop wordt er weer water (en aroma’s) aan toegevoegd.

Bij Jumbo (Hallo Jumbo) staat op een pak appelsap dat het 100% puur sap is en dat het uit sapconcentraat verkregen appelsap is. Dat kan dus niet. Het is of 100% puur sap of sap uit concentraat.

Vraag aan Jumbo, appelsap 100 procent en toch concentraatIk legde deze vraag voor aan Jumbo via hun Facebookpagina. De webcare werd goed opgestart en er kwam dezelfde dag een reactie. Dit was op een zondag. Er moest gezocht worden naar de juiste afdeling om een antwoord te kunnen geven.

Jumbo appelsap 100 procent uit puur concentraat

Inmiddels is het ruim twee weken later en de juiste afdeling is nog niet gevonden. Ik vroeg nogmaals om een reactie. Zou Jumbo niet willen reageren? Is er een fout gemaakt door Jumbo? Dit riekt natuurlijk naar misleiding. Het lijkt me een foutje, maar waarom een reactie uitblijft is een raadsel.

 

Leave a Reply

Skip to content