Altijd wat te lezen op de WC

In Rusland werd vroeger veel gelezen. Inmiddels worden minder boeken gelezen. Boekhandel 100000 books besloot in 2011 iedereen te herinneren aan lezen. Een van de plaatsen waar nog veel gelezen wordt is de WC.

Als er geen boek ligt of kalender hangt wordt alles wat in de buurt ligt met letters gelezen. De samenstelling van de luchtverfrissers is een populair item om te lezen. Het reclamebureau ontwikkelde luchtverfrissers met daarop delen van wereldwijde bestsellers. Deze luchtverfrissers staat in winkelcentra, kantoren, restaurants en huishoudartikelwinkels.

De maand na deze actie was er 23% meer bezoek bij de boekketen 100000 books. Vervolgens werd besloten de luchtverfrissers ook in de winkel te verkopen.

Beeld en video van de boeken op luchtverfrissers

Zie hieronder de luchtverfrissers, de case-study en een filmpje van het reclamebureau.

100 000 books - literatuur op luchtverfrissers booksfresheners luchtverfrissers

100 000 books - literatuur op luchtverfrissers booksfresheners
Klik op afbeelding voor vergroting

 

Woensdag boekendag

Woensdag is boekendag. Zolang de voorraad strekt wordt op marijnkrijger.nl elke woensdag een blog over boeken geplaatst. Natuurlijk is er een link met marketing. De blogs over (marketing en) boeken zijn hier terug te vinden.

Leave a Reply

Skip to content
%d bloggers like this: