Luister naar deze luisterboeken zoals de auteur het heeft bedoeld

Een luisterboek of audioboek is een boek dat aan je wordt voorgelezen. In de auto, liggend op het strand of gewoon thuis uit je eigen speakers kan je het verhaal volgen. In Zuid-Afrika was in 2012 een campagne voor luisterboeken van Red Pepper.

Luister zoals de auteur het bedoeld heeft was de boodschap. In tekeningen die gebaseerd zijn op de beroemde boeken Olivier Twist (Charles Dickens), Gullivers Reizen/Gulliver’s Travels (Jonathan Swift) en Robinson Crusoe (Daniel Defoe) werden microfoons getekend, zodat duidelijk werd dat het verhaal zo was verteld als het ook bedoeld was.

Vrijdag loopt met een dictafoon achter Robinson aan, boven Gulliver hangt een hengelmicrofoon en Fagin heeft een microfoon op zijn revers en een zender onder zijn jas.

Beelden van deze beroemde (luister)boeken

Robinsons Crusoe - Red Pepper audio books - hear it as the author intended -crusoe Gulliver Red Pepper audio books - hear it as the author intended -gulliver Oliver Twist - Red Pepper audio books - hear it as the author intended- oliver

Woensdag boekendag

Woensdag is boekendag. Zolang de voorraad strekt wordt op marijnkrijger.nl elke woensdag een blog over boeken geplaatst. Natuurlijk is er een link met marketing. De blogs over (marketing en) boeken zijn hier terug te vinden.

Deel via Whatsapp

Deel dit bericht via Whatsapp, klik op het icoon hieronder. Uiteraard werkt dit alleen op mobiel en als Whatsapp is geïnstalleerd.

whatsapp-icon-black

Leave a Reply

Skip to content