Opvallend affiche van Theater Bellevue

Theater Bellevue heeft de affiche voor het nieuwe theaterseizoen laten opvallen door van alle woorden op de affiche alleen de begin en eindletter te laten staan. Dat kunnen we wel lezen. We corrigeren dit automatisch naar het juiste woordbeeld.

Dit heeft als gevolg dat de affiche beter opvalt. In plaats van 2014-2015 staat er 2104 en 2105. En ook dat draagt bij aan het laten opvallen van de affiche. Het enige wat ontbreekt is een url: www.tthaeerbueevlle.nl bijvoorbeeld. (misschien is dit iets voor de persoon achter Jumbosupermartken om dit te registreren)

Bellevue-seizoensaff2014-2015-hussel-800

2012-2013

Ook voor het theaterseizoen 2012-2013 was er een opvallende affiche die geen affiche was voor het seizoen van Theater Bellevue.

bellevue-affiche-dit_is_geen_affiche-buroRuSt

En als je je nu net als ik afvraagt of het de of het affiche is: het mag allebei volgens de Van Dale.

Leave a Reply

Skip to content
%d bloggers like this: