Elke lezer is anders – boekenbon (Engeland)

Elke lezer is anders. Voorkeuren verschillen. De een leest graag thrillers, de ander graag romans. De boekenbon is dan het ideale cadeau. Kies zelf het mooiste boek en betaal met de boekenbon. Het Britse National Book Tokens illustreert dit met een drietal reclamebeelden.

Op elke poster staan twee gezichten. De kapsels verschillen en springen direct in het oog. De kapsels zijn boeken die elke keer anders zijn opengeslagen. Bladzijden die keurig in een scheiding hangen, de punker en de mohawk. Met een boekenbon geef je iemand zijn favoriete boek.

National book tokens because every book nut is differen spike National book tokens because every book nut is differen mohawk National book tokens because every book nut is different

Woensdag boekendag

Woensdag is boekendag. Zolang de voorraad strekt wordt op marijnkrijger.nl elke woensdag een blog over boeken geplaatst. Natuurlijk is er een link met marketing. De blogs over (marketing en) boeken zijn hier terug te vinden.

Leave a Reply

Skip to content