Van de ene boekenliefhebber naar de volgende – boekenbon

Een boekenbon ofwel boekcadeaukaart is een ideaal geschenk. National Book Tokens, de Britse boekenbonorganisatie illustreert dit met een geschenk uit het ene boek naar het andere boek. Van de ene boekenliefhebber naar de andere. From one booklover to another

De eerste poster gaat van Jane Austen naar Roald Dahl. Er staat een mooie tekening op van Billy die vanuit de snavel van de pelikaan de boekenbon graag in ontvangst neemt.

National book tokens cadeaukaart voor boeken 2 National book tokens cadeaukaart voor boeken

Woensdag boekendag

Woensdag is boekendag. Zolang de voorraad strekt wordt op marijnkrijger.nl elke woensdag een blog over boeken geplaatst. Natuurlijk is er een link met marketing. De blogs over (marketing en) boeken zijn hier terug te vinden.

Leave a Reply

Skip to content
%d bloggers like this: