Bavaria doet aardig tegen Heineken. Heineken doet aardig terug.

Thanks for begin around BavariaDertien november is het World Kindness Day. De Nederlandse biermerken waren dit jaar extra aardig tegen elkaar. Bavaria daagde Heineken uit door een foto te tweeten waarop Heineken wordt bedankt. De fles van Heineken is ideaal om de kroonkurk van een fles van Bavaria af te wippen. Een reactie van Heineken liet niet lang op zich wachten.

You're welcome HeinekenDe reactie van Heineken

Heineken draaide de foto om. De fles van Bavaria was nu de opener van de fles van Heineken. Daarbij plaatsten ze nog: “You’re welcome!” Via een tweet werd dit de wereld ingeslingerd.

Een-tweetje

Bedrijven beantwoorden graag reclames van concurrenten. Coca-Cola reageerde vorig jaar op een Halloween-reclame van concurrent Pepsi. En Jaguar reageerde met een video op een video van Mercedes. Jet Airways, Kingfisher Airlines en GoAir reageerden op elkaars billboard. Nokia reageerde op de introductie van de iPhone 5C

 

 

Leave a Reply

Best Wordpress Popup Plugin
Skip to content
%d