Een boek eindigt, een ander boek begint

Waar het ene boek eindigt, begint het andere boek. Carturesti moedigt aan om te blijven lezen. Een drietal posters met tweeluiken worden hiervoor gebruikt.

Op de eerste poster twee kamers die met elkaar verbonden zijn. De tweede poster heeft twee landschappen waar treinen rijden. De derde poster heeft aan de linkerkant een meertje en aan de rechterkant is er een wezen dat in de buurt van een dorp op een heuvel ligt.

a book ends, another begins. Keep on reading. Carturesti 3 a book ends, another begins. Keep on reading. Carturesti 2 a book ends, another begins. Keep on reading. Carturesti 1

Woensdag boekendag

Woensdag is boekendag. Zolang de voorraad strekt wordt op marijnkrijger.nl elke woensdag een blog over boeken geplaatst. Natuurlijk is er een link met marketing. De blogs over (marketing en) boeken zijn hier terug te vinden.

Leave a Reply

Skip to content