Filmtrailer voor een boek

all good movies are based on great books penguinPenguin Books constateerde dat er voor films fantastische trailers zijn, maar voor boeken niet. En dat is raar want: “Behind every good movie, there is a great book.” Ze maakten een trailer die in bioscopen werd vertoond, de Apple-trailer-pagina werd overgenomen en tussen de filmposters verscheen een boek in groot formaat.

Naast de grotere versie van dit boek was een NFC-tag geplaatst waarmee de downloadpagina kon worden bezocht om de elektronische versie van het boek te downloaden. De trailer is ingesproken met een mooi lage Amerikaanse filmtrailerstem.

Woensdag boekendag

Woensdag is boekendag. Zolang de voorraad strekt wordt op marijnkrijger.nl elke woensdag een blog over boeken geplaatst. Natuurlijk is er een link met marketing. De blogs over (marketing en) boeken zijn hier terug te vinden.

Leave a Reply

Skip to content
%d bloggers like this: