Stop met bomen kappen – lees e-boeken

Norma.com gebruikt statistieken in deze advertentiecampagne om te overtuigen dat e-boeken beter zijn. Voor het papier van de boeken is hout nodig. En hout wordt verkregen door het kappen van bomen. Van Don Quichotte zijn 450 miljoen exemplaren verkocht, van Le Petit Prince 143 miljoen en van de bijbel meer dan zes miljard.

In de posters zijn scenes te zien uit die boeken waar de laatste boom wordt gekapt. Stop met het lezen van boeken op papier, download het e-boek is de boodschap. Norma don-quijote e-book Norma the-little-prince e-book Norma the-holy-bible e-book

Woensdag boekendag

Woensdag is boekendag. Zolang de voorraad strekt wordt op marijnkrijger.nl elke woensdag een blog over boeken geplaatst. Natuurlijk is er een link met marketing. De blogs over (marketing en) boeken zijn hier terug te vinden.

Leave a Reply

Skip to content