20 keer de Eiffeltoren in advertenties

De Eiffeltoren was ooit een billboard voor Citroën. Het symbool van Parijs wordt gebruikt in allerlei advertenties. Niet alleen in advertenties voor reisorganisaties. Ook Bic, Coca Cola, Dior, Diesel, the Guardian, sportmerken en festivals gebruiken de toren in hun printuitingen. Hieronder staan 20 voorbeelden van deze advertenties.

De stabiliteit van de Eiffeltoren is legendarisch, over de stabiliteit van Talbot valt niet te discussieren Eiffeltoren BIC Eiffeltoren Coca Cola Eiffeltoren Coral verf Eiffeltoren Diesel Parijs Global Warming Ready paris Eiffeltoren Dior Eiffeltoren Energizer Eiffeltoren European Travel magazine Eiffeltoren Guardian. Imagine Paris had as many new cars as Mumbai Eiffeltoren Head tennisracket Eiffeltoren LandRover Eiffeltoren Marsans Viagens Eiffeltoren Oliviar for gorgeous hair Eiffeltoren Paris Champagne Festival Eiffeltoren Rugby Coupe de monde Eiffeltoren Russian Standard Vodka Eiffeltoren Salzgitter Eiffeltoren Top Destinos Magazine Eiffeltoren Visa Eiffeltoren Wilson Basketball

Leave a Reply

WordPress PopUp Plugin
Skip to content
%d bloggers like this: