Droom weg met een goed boek

Elke keer als iemand Cyrano de Bergerac leest, wordt er een nieuwe Cyrano de Bergerac geboren. Lezen stimuleert je verbeelding. Dat is de boodschap van Madrid Book Publishers Association.

De advertentie is gemaakt voor Cyrano de Bergerac en voor Sherlock Holmes, want ook elke keer als er een Sherlock-boek wordt gelezen wordt er een nieuwe Sherlock geboren. In de afbeeldingen zijn de Cyrano’s en Sherlocks op verschillende plaatsen te vinden. Fragmenten uit het hele verhaal zijn verwerkt in een beeld.
Madrid Book Publishers Association Cyrano de Bergerac Reading stimulates your imagination Madrid Book Publishers Association Sherlock Reading stimulates your imagination

Woensdag boekendag

Woensdag is boekendag. Zolang de voorraad strekt wordt op marijnkrijger.nl elke woensdag een blog over boeken geplaatst. Natuurlijk is er een link met marketing. De blogs over (marketing en) boeken zijn hier terug te vinden.

Leave a Reply

Best Wordpress Popup Plugin
Skip to content
%d