Twee verhalen in een beeld

Kom met een verhaal en vertrek met een ander verhaal. Colsubsidio publiceerde deze drie posters waarin twee verhalen in een beeld zijn verwerkt. Sneeuwwitje en Sherlock Holmes, Harry Potter en Troy, Roodkapje en Moby Dick.

In de negatieve ruimte van het portret is het andere figuur te zien.
snow white sneeuwwitje en Sherlock Holmes Come with a story and leave with another harry potter and troy Come with a story and leave with another littleredandmobydick Roodkapje Come with a story and leave with another

Woensdag boekendag

Woensdag is boekendag. Zolang de voorraad strekt wordt op marijnkrijger.nl elke woensdag een blog over boeken geplaatst. Natuurlijk is er een link met marketing. De blogs over (marketing en) boeken zijn hier terug te vinden.

Leave a Reply

WordPress PopUp Plugin
Skip to content
%d bloggers like this: