Feel inspired – advertenties van boekhandel Biblioteq

Feel inspired. Biblioteq creative books. Een boek wordt gelezen en op de achtergrond is zichtbaar dat er iets is gebeurd, of misschien wel gaat gebeuren. Deze advertenties zijn uit 2008. Voel je geinspireerd om hier wat van te vinden.

Naast boekenhandel stond/staat Biblioteq in Kaapstad ook bekend om de (cult) kunstwerken die er verkocht worden. feel inspired - biblioteq creative books 3feel inspired - biblioteq creative books 2

feel inspired - biblioteq creative books

Woensdag boekendag

Woensdag is boekendag. Zolang de voorraad strekt wordt op marijnkrijger.nl elke woensdag een blog over boeken geplaatst. Natuurlijk is er een link met marketing. De blogs over (marketing en) boeken zijn hier terug te vinden.

Leave a Reply

Skip to content
%d bloggers like this: