Je eigen wereld. Boeken, verhalen.

Nog een van Penguin. Vorige week werd er al gevlucht in een boek en nu vertrek je naar je eigen wereld. Dat kan in Londen, Parijs en Tokyo. En natuurlijk kan dat ook in andere steden. De drie hoofdsteden staan centraal in de campagne van Penguin. 

In Parijs zien we iemand een boek lezen bij het Louvre, in Tokyo op het bekende kruispunt en in Londen bij Picadilly Circus. De oneindige normale drukte op deze plekken is verdwenen. Enkel de lezer is te zien die in zijn eigen wereld zit, omdat er een boek wordt gelezen.

penguin-your-own-world-london penguin-your-own-world-paris penguin-your-own-world-tokyo

Woensdag boekendag

Woensdag is boekendag. Zolang de voorraad strekt wordt op marijnkrijger.nl elke woensdag een blog over boeken geplaatst. Natuurlijk is er een link met marketing. De blogs over (marketing en) boeken zijn hier terug te vinden.

Leave a Reply

WordPress PopUp Plugin
Skip to content
%d bloggers like this: