Aaaah!, HaHaHa!, Snif of WOW! – Waarom lees jij eigenlijk?

Filigranes Librairie uit België vraagt waarom jij eigenlijk leest. Met boeken waarvan de bladzijdes in teksten zijn gevouwen wordt deze vraag gesteld. De vier posters bestaan uit het boek met daarnaast de vraag: “And you, why do you read?”

Aaaah!, HaHaHa!, Snif of WOW! zijn de woorden die in de boeken zijn gevouwen en op de vier posters zijn afgebeeld.

 

why do you read filigranes aaaaah why do you read filigranes hahaha why do you read filigranes snif why do you read filigranes wow

Woensdag boekendag

Woensdag is boekendag. Zolang de voorraad strekt wordt op marijnkrijger.nl elke woensdag een blog over boeken geplaatst. Natuurlijk is er een link met marketing. De blogs over (marketing en) boeken zijn hier terug te vinden.

Leave a Reply

Skip to content
%d bloggers like this: