Het hele boek in een bushokje. Lees meer. De Alchemist van Paulo Coelho

De Alchemist van Paulo Coelho stond zeven jaar op de best sellers list van de New York Times. De uitgever vierde dat door het hele boek in de krant te publiceren op een dubbele pagina. En het boek werd volledig op een abri gepubliceerd.

De boodschap was:

De Alchemist. Zeven jaar op de New York Times best sellers list. Dank aan de zeventig miljoen die dit boek lazen. Als jij hier niet bij hoort, lees dan deze advertentie. – Paulo Coelho

De Alchemist Paulo Coelho

Woensdag boekendag

Woensdag is boekendag. Zolang de voorraad strekt wordt op marijnkrijger.nl elke woensdag een blog over boeken geplaatst. Natuurlijk is er een link met marketing. De blogs over (marketing en) boeken zijn hier terug te vinden.

Leave a Reply

WordPress PopUp Plugin
Skip to content
%d bloggers like this: