Doneer je boeken. Drie biggetjes, de wolf, Pinokkio en Roodkapje

Gooi je boeken niet weg, doneer ze. Geef boeken een tweede leven. In deze advertentie zijn de hoofdpersonen uit bekende verhalen afgebeeld als zwervers. En dat terwijl de verhalen prima nog een keer kunnen worden gelezen.

De drie biggetjes warmen zich op aan een vuurtje dat in een ton brandt, terwijl de wolf van een afstand toekijkt. Pinokkio zit samen met zijn hond op een stuk karton naast een rode brandkraan te bedelen. Roodkapje duwt een winkelwagen met al haar bezittingen langs een met rolluiken afgesloten winkelstraat.

 

Don't throw away your books, donate them Movimento So acao biggen wolf Don't throw away your books, donate them Movimento So acao Pinokkio Don't throw away your books, donate them Movimento So acao roodkapje

Woensdag boekendag

Woensdag is boekendag. Zolang de voorraad strekt wordt op marijnkrijger.nl elke woensdag een blog over boeken geplaatst. Natuurlijk is er een link met marketing. De blogs over (marketing en) boeken zijn hier terug te vinden.

Leave a Reply

WordPress PopUp Plugin
Skip to content
%d bloggers like this: