Het boek leeft

Er is nog meer leven in een boek dan alleen het verhaal. De Penguin-campagne “There ‘s life in a book” vertelt de verhalen van bijvoorbeeld de Ellips-zusters. De drie puntjes, oftewel Dot, Dot, Dot; wie weet dat ze Dorothy, Doritella en Dottina heten?

Het uitroepteken heeft altijd al een sterke mening en viel ooit voor de rondingen van het vraagteken. Hieronder staan drie beelden die Penguin heeft gebruikt in deze campagne. Lees de drie verhalen. Er gebeurt zoveel meer in een boek, er is leven in een boek.

Penguin books chapters There s life in a book 1 Penguin books chapters There s life in a book 2 Penguin books chapters There s life in a book 3

Woensdag boekendag

Woensdag is boekendag. Zolang de voorraad strekt wordt op marijnkrijger.nl elke woensdag een blog over boeken geplaatst. Natuurlijk is er een link met marketing. De blogs over (marketing en) boeken zijn hier terug te vinden.

Leave a Reply

Best Wordpress Popup Plugin
Skip to content
%d