Je mag het boek lezen en de ideeën mag je houden!

De National Reading Campaign blijkt nog meer posters te hebben gemaakt om het lezen te promoten. Boeken kan je lenen, maar je mag de ideeën houden. En verhalen helpen bij kinderen om ze te laten slapen, later helpen boeken bij het realiseren van dromen.

Onderstaande drie voorbeelden promoten lezen. Op de afbeeldingen zijn boeken te zien met simpele zinnen als oneliner op twee pagina’s.

national reading campaign you can borrow a book but you get to keep the ideas national reading campaign reading is one transit solution tha we can all agree on national reading campaign first it helps them to get to sleep, then it helps them to realize their dreams

Woensdag boekendag

Woensdag is boekendag. Zolang de voorraad strekt wordt op marijnkrijger.nl elke woensdag een blog over boeken geplaatst. Natuurlijk is er een link met marketing. De blogs over (marketing en) boeken zijn hier terug te vinden.

Leave a Reply

Skip to content
%d bloggers like this: