Verhalen zijn goed, misdaadverhalen zijn beter – Vilnius

De Vilnius Book Fair had Misdaad als thema en gebruikte hiervoor posters met de verhalen: Alice in Wonderland, Don Quichotte en Gullivers reizen. De tekst onder de vier pentekeningen is: Verhalen zijn goed, misdaadverhalen zijn beter. 

In een eerder blog werden de posters voor het Vilnius Boekenfestival van 2012 getoond.

Vilnius Book Fair Stories are good crime stories are better Alice Vilnius Book Fair Stories are good crime stories are better Don Quichotte Vilnius Book Fair Stories are good crime stories are better Gulliver Vilnius Book Fair Stories are good crime stories are better metamorphosis

Woensdag boekendag

Woensdag is boekendag. Zolang de voorraad strekt wordt op marijnkrijger.nl elke woensdag een blog over boeken geplaatst. Natuurlijk is er een link met marketing. De blogs over (marketing en) boeken zijn hier terug te vinden.

Leave a Reply

WordPress PopUp Plugin
Skip to content
%d bloggers like this: