Lees een boek van papier

Rekindle je liefde voor een echt boek is de boodschap van de campagne van Camden Lock Books. Wanneer las voor het laatst een boek in bad? Hoe signeert de auteur een e-book? Voordat het vliegtuig opstijgt hoeft het papieren boek niet te worden uitgezet.

Er zijn genoeg redenen om e-boeken te lezen volgens Camden Lock Books en noemen ze rekindlen. Dat is trouwens ook een leuk werkwoord: rekindle of ontkindlen.

lees een echt boek van papier 2 lees een echt boek van papier lees een echt boek van papier 3

Woensdag boekendag

Woensdag is boekendag. Zolang de voorraad strekt wordt op marijnkrijger.nl elke woensdag een blog over boeken geplaatst. Natuurlijk is er een link met marketing. De blogs over (marketing en) boeken zijn hier terug te vinden.

Leave a Reply

Skip to content