Gezelschap van het juiste boek (2)

Met de boodschap The right book will always keep you company, het juiste boek is altijd bij je vertelt Steimatzky dat goede boeken je bij blijven. De campagne van Steimatzky gaat nog even door. Deel een is hier te vinden. 

In bed liggen met Sherlock Holmes, Stalin of Gandalf. De verhalen houden je bezig en de hoofdpersonen zijn bij je.

the right book will keep you company steimatzky sherlock_holmes.jpg the right book will keep you company steimatzky stalin the right book will keep you company steimatzky gandalf

Woensdag boekendag

Woensdag is boekendag. Zolang de voorraad strekt wordt op marijnkrijger.nl elke woensdag een blog over boeken geplaatst. Natuurlijk is er een link met marketing. De blogs over (marketing en) boeken zijn hier terug te vinden.

Leave a Reply

WordPress PopUp Plugin
Skip to content
%d bloggers like this: