Roze etalages tijdens de Giro in Gelderland

De Giro in Gelderland is een groot succes gebleken. De roze kleur van de Giro die weer afkomstig is van de kleur van het papier van de Gazzetta dello Sport was overal te vinden. Veel etalages waren ingericht in de Girokleur.

Van roze flyer tot roze fiets en van roze broek tot roze schort. Zie hieronder een aantal roze etalages.

Roze etalages tijdens de Giro in Gelderland Roze etalages tijdens de Giro in Gelderland Roze etalages tijdens de Giro in Gelderland Roze etalages tijdens de Giro in Gelderland Roze etalages tijdens de Giro in Gelderland Roze etalages tijdens de Giro in Gelderland Roze etalages tijdens de Giro in Gelderland Roze etalages tijdens de Giro in Gelderland Roze etalages tijdens de Giro in Gelderland Roze etalages tijdens de Giro in Gelderland Roze etalages tijdens de Giro in Gelderland Roze etalages tijdens de Giro in Gelderland Roze etalages tijdens de Giro in Gelderland

 

Leave a Reply

Skip to content
%d bloggers like this: