Hoe eindigt het verhaal?

Je weet nooit hoe een verhaal gaat eindigen. De collectie van Coniglio Publishing over Noir, Sex, Crime en Fetish, Boeken over passies en obsessies, worden gepubliceerd onder het label Maxima Amoralia.

Op beide beelden staat een oudere dame met een ongebruikelijk object in een normaal rustige ruimte. De eerste (Liliana) staat met een kettingzaag in de woonkamer, de tweede (Maria) met een bijl in de slaapkamer. Bij de kettingzaagdame zijn ook nog net twee benen te zien op het vloerkleed. Hoe gaat dit verhaal eindigen? Lees en ontdek het.

liliana maxima amoralia You never know how some stories are going to end. maria You never know how some stories are going to end.

Woensdag boekendag

Woensdag is boekendag. Zolang de voorraad strekt wordt op marijnkrijger.nl elke woensdag een blog over boeken geplaatst. Natuurlijk is er een link met marketing. De blogs over (marketing en) boeken zijn hier terug te vinden.

Leave a Reply

Skip to content