Vakliteratuur en bestsellers

Libreria Tecnica is gespecialiseerd in vakliteratuur en technische boeken. De onderwerpen lopen uiteen: kunst, architectuur, ontwerp, marketing, economie, recht, medicijnen, techniek, computer, natuurkunde en scheikunde.

In de slagzin staat dat best sellers & less sellers worden verkocht. Een uitgebreid aanbod. Om de vakboeken aan de man te brengen worden deze gekoppeld aan bestseller. Zo wordt Harry Potter gekoppeld aan een boek over chemie om de toverdranken te kunnen controleren.

The Dancer and the Clone wordt gekoppeld aan een boek over klonen, zodat je kan controleren of het kloongedeelte in het boek klopt.

De Da Vinci Code wordt gekoppeld aan een boek over de italiaanse Renaissance. Dan kan je meer leren dan te zien was in de film.

De biografie van Maradona is gekoppeld aan een boek over obesitaschirurgie. Dan kan je nagaan wat de effecten van de narcose zijn en wat Diego niet kon vertellen.

Libreria Tecnica da vinci code and the italian renascence s culture

Libreria Tecnica Harry Potter and the order of the phoenix and quantitative chemistry and analytics Libreria Tecnica dancer and the clone and genetic engineering and genetic transfer Libreria Tecnica maradona autobiography and obesity surgery

Woensdag boekendag

Woensdag is boekendag. Zolang de voorraad strekt wordt op marijnkrijger.nl elke woensdag een blog over boeken geplaatst. Natuurlijk is er een link met marketing. De blogs over (marketing en) boeken zijn hier terug te vinden.

Leave a Reply

Skip to content
%d bloggers like this: