Het Bureau – J.J. Voskuil

Het Bureau is misschien wel de langste roman die er is. Het bestaat uit zeven delen en alle belevenissen van de hoofdpersoon Maarten Koning worden tot in detail beschreven. Het is een bijna autobiografisch werk van de auteur J.J. Voskuil.

Het eerste deel is gepubliceerd in 1996 en het laatste en zevende deel in 2000. Een ware boekengekte ontstond en het boek is een bestseller. De soap voor intellectuelen waar duizenden exemplaren van zijn verkocht.

Hoorspel van Het Bureau

Het succes van het boek leidde tot een hoorspel. In 475 afleveringen van elk ongeveer 14 minuten is het hoorspel opgenomen.

Op 5 april 2004 werd de eerste aflevering uitgezonden op 747 AM en op Radio 1. Op 9 april van dat jaar stond onderstaande advertentie in de krant.

Het Bureau van Voskuil

Maarten uit zijn kritiek, waar Beerta nogal ontstemd op reageert. Maarten is er thuis stil van, wat hem verwijten van Nicolien oplevert. Hij loopt kwaad het huis uit.

Iedere werkdag om 12.45 en 16.45 op 747 AM

En om 00.45 op Radio 1

Bureau advertentie hoorspel vrijdag 9 april 2004 (vijfde dag van het hoorspel)

Afleveringen luisteren

De afleveringen van het hoorspel zijn hier nog te vinden. 475 afleveringen van 14 minuten, dat is 6650 minuten in totaal. Dat is bijna 111 uur luisterplezier.

Woensdag boekendag

Woensdag is boekendag. Zolang de voorraad strekt wordt op marijnkrijger.nl elke woensdag een blog over boeken geplaatst. Natuurlijk is er een link met marketing. De blogs over (marketing en) boeken zijn hier terug te vinden

Leave a Reply

Best Wordpress Popup Plugin
Skip to content
%d