Mag ik van jou…? Advent en boekenkwartet

VPRO Boeken telt af naar kerstavond met een adventskalender van boeken. Na 24 dagen levert dit een boekenkerstkwartet op. Op kerstavond 2016 is alles compleet. Succes met kwartetten.

header vpro kerstboekenkwartet vrijDe onderwerpen van de kwartetten lopen uiteen. 24 dagen en dus 6 kwartetten. De zes literaire categorieën zijn:

  • obese Boeken,
  • de film was beter
  • herontdekkingen
  • lachwekkende levens
  • highbrow hypes
  • kantoorliteratuur

Bij de obese boeken bestaat het kwartet onder andere uit Kwaadschiks van A.F.The van der Heijden (het boek, en een knipoog naar de schrijver). en de Bijbel. Stoner van John Williams is uiteraard de nummer een bij herontdekkingen. Lachwekkende levens begint met Kortom… van John Cleese. Bij kantoorliteratuur kan Het Bureau van J.J. Voskuil niet ontbreken.

Nog niet omgedraaid

Kaarten die nog niet zijn gepubliceerd zijn weergegeven met een vraagteken. Vanaf kerstavond is het hele spel als pdf te downloaden .

Lezen

Niet alleen is het een fantastische promotie voor boeken, het is ook een geweldige boekenlijst. Succes met kwartetten en veel leesplezier.

Update

Het hele boekenkwartet is nu te downloaden. Hier de complete versie. En hier de complete versie met een boekenkwartetachterkant.

Woensdag boekendag

Woensdag is boekendag. Zolang de voorraad strekt wordt op marijnkrijger.nl elke woensdag een blog over boeken geplaatst. Natuurlijk is er een link met marketing. De blogs over (marketing en) boeken zijn hier terug te vinden

Leave a Reply

Best Wordpress Popup Plugin
Skip to content
%d