Lees de films

Films of boeken? Dat is een eeuwige vraag. In het boek zijn meer verhaallijnen, in films zijn details verder uitgewerkt. Veel films kunnen worden gelezen. Pak gewoon het boek. In deze campagne zijn de boeken en films ET, Jurassic Park en Singing in the Rain de onderwerpen.

De campagne is uit 2010 en is van het Braziliaanse 2001 Video. Het doel van de campagne is het promoten van het verkopen van filmboeken.

2010 Movies for reading Brazil ET 2010 Movies for reading Brazil Jurassic Park 2010 Movies for reading Brazil Singing in the rain

Woensdag boekendag

Woensdag is boekendag. Zolang de voorraad strekt wordt op marijnkrijger.nl elke woensdag een blog over boeken geplaatst. Natuurlijk is er een link met marketing. De blogs over (marketing en) boeken zijn hier terug te vinden.

Leave a Reply

Skip to content
%d bloggers like this: