Verklaar het onverklaarbare

Verklaar het onverklaarbare. Positivo Books gebruikte drie posters om Aurélio te promoten in Brazilië. Aurélio is de Webster of Van Dale in Brazilië.

Op de posters zien we een brandend kruis bij de KKK. Daaroverheen staat de definitie van racism. De tweede afbeelding laat de oproerpolitie zien en een demonstrant die wordt weggehaald. Violence staat hierop met de definitie. De derde afbeelding laat een gebouw in een oorlog zien. De definitie van war staat over de afbeelding.

positivo books aurelio dictionary racism positivo books aurelio dictionary violence positivo books aurelio dictionary war

Woensdag boekendag

Woensdag is boekendag. Zolang de voorraad strekt wordt op marijnkrijger.nl elke woensdag een blog over boeken geplaatst. Natuurlijk is er een link met marketing. De blogs over (marketing en) boeken zijn hier terug te vinden.

Leave a Reply

Skip to content
%d bloggers like this: