Haarlem. Een boekje open…

Museum Haarlem was vroeger Historisch Museum Haarlem. In 2007 en 2008 werd de stad Haarlem als stad van drukkers, uitgevers en schrijvers belicht onder het motto: Een boekje open…

Haarlem claimt dat de boekdrukkunst in de stad is uitgevonden door Laurens Janszoon Coster. Harry Mulisch komt uit Haarlem (en is ereburger), Joost Niemöller, Lennart Nijgh, Godfied Bomans en W.F. Hermans komen eveneens uit de Spaarnestad.

Een boekje open, Haarlem stad van drukkers, uitgevers en schrijvers

Woensdag boekendag

Woensdag is boekendag. Zolang de voorraad strekt wordt op marijnkrijger.nl elke woensdag een blog over boeken geplaatst. Natuurlijk is er een link met marketing. De blogs over (marketing en) boeken zijn hier terug te vinden.

Leave a Reply

Best Wordpress Popup Plugin
Skip to content
%d