Snellezen

Lezen, sneller lezen, snellezen. Daniel Gagnon geeft speedreading-seminars. Zo kan je nog eens snel leren lezen en is je boek zo uit. Het grote voordeel is nog meer kunnen lezen. Ideaal voor iedereen die nog een veel te grote stapel boeken heeft liggen.

Om de boodschap over te brengen is het eerste en laatste deel van het verhaal in grotere letters afgedrukt. De eerste en laatste zin vormen de kern van de wervingstekst.

Speed reading Daniel Gagnon disinheritance Speedreading Daniel Gagnon Father Speedreading Daniel Gagnon

Woensdag boekendag

Woensdag is boekendag. Zolang de voorraad strekt wordt op marijnkrijger.nl elke woensdag een blog over boeken geplaatst. Natuurlijk is er een link met marketing. De blogs over (marketing en) boeken zijn hier terug te vinden.

Leave a Reply

Skip to content
%d bloggers like this: