Luister naar de leiders

Fingerprints Audiobooks laat je luisteren naar de leiders. De draad van een hoofdtelefoon beeldt het hoofd van een leider af.

Nelson Mandela, Abraham Lincoln en Mahatma Gandhi zijn de leiders van wie de boeken zijn te luisteren. Luister naar de leiders (listen to the leaders) staat onderaan de poster. De luisterboeken van Fingerprints Audiobooks zijn ook gepromoot met een cassettebandje. Zelfde idee, maar dan met de slogan: Luister naar de verhalenverteller.

Audiobooks luisterboeken Mandela Fingerprint audiobooks Audioboeken luisterboeken Lincoln Fingerprint audiobooks Audiobooks luisterboeken Ghandi fingerprints audiobooks

Woensdag boekendag

Woensdag is boekendag. Zolang de voorraad strekt wordt op marijnkrijger.nl elke woensdag een blog over boeken geplaatst. Natuurlijk is er een link met marketing. De blogs over (marketing en) boeken zijn hier terug te vinden.

Leave a Reply

Skip to content