De hoofdpersoon wat ouder op de kaft

Tweedehandsboekenwinkel Blossom verkoopt age old favourites. Tweedehands boeken van wat langer geleden zijn het onderwerp in deze campagne. De hoofdpersonen op de kaft zijn een stuk ouder afgebeeld.

Het is geen snapchatfilter waarmee iemand ouder wordt afgebeeld. Sherlock Holmes rookt nog steeds zijn pijp en is behoorlijk grijs. Kuifje heeft een witte baard en een bochel. Anne Frank is een dame op leeftijd. De verhalen zijn niet anders. Kom, ga die boeken lezen.

 

Blossom Sherlock Holmes

Blossom Kuifje Tintin Blossom Anne Frank

Woensdag boekendag

Woensdag is boekendag. Zolang de voorraad strekt wordt op marijnkrijger.nl elke woensdag een blog over boeken geplaatst. Natuurlijk is er een link met marketing. De blogs over (marketing en) boeken zijn hier terug te vinden.

Leave a Reply

Skip to content
%d bloggers like this: