Mijn foto van het Raadhuis als coverfoto

foto marijn krijger op facebookpagina HilversumHet mooiste gebouw van Hilversum is het Raadhuis. Het bijzondere ontwerp is een veelvuldig onderwerp van fotografie. Op Instagram plaats ik regelmatig foto’s van het door Dudok ontworpen gebouw.

De gemeente Hilversum startte een Raadhuisestafette. Op Facebook wordt de omslagfoto bijna dagelijks aangepast tijdens deze fotoestafette. (FB-)volgers is gevraagd de mooiste foto’s te delen op de Facebookpagina van de Gemeente.

Deze foto (19 augustus op Instagram) plaatste ik in de comments en even later was die foto een lang weekend ingesteld als coverfoto.

Detail Raadhuis Marijn Krijger

 

Omslagfoto, klik erop

Om de foto op Facebook helemaal te zien, moet er op de omslagfoto worden geklikt. Anders is de reflectie niet te zien. De foto is bewerkt, de structuur is opgepoetst. Hierdoor zijn de voegen beter te zien en is het beeld rauwer geworden. Aangezien deze foto al snel weer wordt vervangen, staan in dit blog schermafbeeldingen.

foto marijn krijger op facebookpagina Hilversum

Mooiere versie

Niet iedereen vindt de foto mooi genoeg. Dus is er in de reacties een foto geplaatst van ongeveer dezelfde setting. Zonder de spiegeling in het water.

foto marijn krijger op facebookpagina Hilversum commentaar op foto

Digitale gratificatie

Het socialmediateam van de gemeente zet hiermee Facebook in als een volwaardig communicatiemiddel. Content die door gebruikers is gemaakt wordt omarmd met de digitale gratificatie, de likes, views en reacties, als beloning voor de gemeente, de FB-volgers en de fotografen.

Leave a Reply

Best Wordpress Popup Plugin
Skip to content
%d