Black and white challenge – Insta

Op Instagram werd ik gevraagd zeven dagen lang een foto in zwart-wit te publiceren. Dat was even wennen. De laatste foto’s hadden juist meer verzadiging om de kleuren eruit te laten springen. 

De foto’s staan rechts op de website in een widget. Op mobiel worden de Instragramfoto’s niet altijd weergegeven. De foto’s zijn gesorteerd per drie. De derde foto is sinds de zomer altijd een foto van een grens. Een beeld waar twee werelden samenkomen. Ook die derde foto’s zijn verzwartwit.

Eerst het Raadhuis in de avond, vervolgens een foto van een natgeregende Leeuwenstraat in Hilversum. Deze is in het derdefotoformaat, de grens, gemaakt. De derde foto is van de natgeregende Kerkstraat zonder mensen en de vierde is in Congrescentrum 1931 in Den Bosch. De closeup van een vloer in zwartwit is de vijfde foto. De zesde en zevende foto zijn langs de lijn gemaakt. Op zaterdag bij voetbal, en zondag bij softball tijdens de winterschool.

Beeld van Instagram

De foto’s zijn via Instagram te bekijken. Volg me gelijk even daar. Hieronder staan de zeven foto’s.

Dag 1

Dag 2

Dag 3

Dag 4

Dag 5

Dag 6

Dag7

Leave a Reply

WordPress PopUp Plugin
Skip to content
%d bloggers like this: