Moederdag

Post van de zorginstelling. Meestal een rekening, plan, evaluatie, verwantenraadnotulen of een beleidsstuk. Nu niet, nu is het post van mijn dochter. Niet voor mij, wel voor mijn vrouw. Het is moederdag vandaag.

Een afdruk van haar beide handen. Plakkaatverf op papier. Bovenaan staat haar naam. Nauwelijks verfvlekken op het papier. De a4-envelop is gevouwen door de brievenbus gegooid. Dat verklaart de vouw schuin door het midden. Hiermee is het moederdagkunstwerk nog levendiger. Alsof de verf nog nat is en zij tevreden naar haar kunstwerk kijkt en vervolgens naar haar handen.

In Singer is een plek vrij aan de muur. Dat is hier niet zover vandaan. Bij deze de aanbieding van dit kunstwerk voor bruikleen, maar wel graag met een goede beveiliging. Dit kunstwerk is namelijk veel meer waard dan in geld uit te drukken.

Leave a Reply

%d bloggers like this: