Freadom

Boeken verbannen is altijd een goed idee… Het eerste wat je dan moet doen is naar de winkel of de bibliotheek rennen om het boek te kopen of te lenen en te lezen. In Miami Dade zijn vier boeken de klos, die mogen niet meer zomaar gelezen worden.

De boeken die zijn verbannen zijn: The ABCs of Black History, Cuban Kids, Countries in the News Cuba, the poem The Hill We Climb and Love to Langston. De tegenreactie is natuurlijk om die boeken uit te delen. Dat gebeurt onder de naam Freadom.

Kom, ga lezen.

freadom
these books matter

Woensdag boekendag

Woensdag is boekendag. Zolang de voorraad strekt wordt op marijnkrijger.nl elke woensdag een blog over boeken geplaatst. Natuurlijk is er een link met marketing. De blogs over (marketing en) boeken zijn hier terug te vinden.

Geïnteresseerd in boeken? Breid je bibliotheek uit door hier boeken te kopen.

Leave a Reply

Skip to content