Lezen als ontsnapping in het ziekenhuis

In het ziekenhuis kunnen kinderboeken een mooi rol spelen bij het helpen ontsnappen van kinderen aan de dagelijkse realiteit van de klinische en enge omgeving naar een denkbeeldige wereld. Hier kunnen ze zich veilig en gelukkig voelen. De kracht van boeken is in deze campagne in beeld gebracht door hun eigen wereld te laten zien.

Kom, ga lezen.

emmies books better with books 5
emmies books better with books 4
emmies books better with books 3

Woensdag boekendag

Woensdag is boekendag. Zolang de voorraad strekt wordt op marijnkrijger.nl elke woensdag een blog over boeken geplaatst. Natuurlijk is er een link met marketing. De blogs over (marketing en) boeken zijn hier terug te vinden.

Geïnteresseerd in boeken? Breid je bibliotheek uit door hier boeken te kopen.

Leave a Reply

WordPress PopUp Plugin
Skip to content
%d bloggers like this: