Egyptian Knowledge Bank

De Egyptian Knowledge Bank is een online bibliotheekarchief en bron die toegang biedt tot leermiddelen en tools voor docenten, onderzoekers, studenten en het grote publiek in Egypte. Het idee van de campagne richt zich op het gebruiksgemak en de beschikbaarheid zonder voorwaarden, en de mogelijkheid om toegang te krijgen tot de grootste hoeveelheid kennis en culturele en wetenschappelijke inhoud. Genoeg te lezen dus.

Kom, ga lezen.

the egyptian knowledge bank fairly to your hand 3
the egyptian knowledge bank fairly to your hand 2
the egyptian knowledge bank fairly to your hand

Woensdag boekendag

Woensdag is boekendag. Zolang de voorraad strekt wordt op marijnkrijger.nl elke woensdag een blog over boeken geplaatst. Natuurlijk is er een link met marketing. De blogs over (marketing en) boeken zijn hier terug te vinden.

Geïnteresseerd in boeken? Breid je bibliotheek uit door hier boeken te kopen.

Leave a Reply

Skip to content